cover

Over Flextron Technology

Flextron Technology bemiddelt zowel kandidaten met ervaring als starters voor een vaste baan bij High Tech bedrijven, veelal in de machinebouw.

Wij zijn trots op de klanten die wij hebben kunnen helpen bij het vinden van waardevolle collega’s. Trots zijn wij ook op de kandidaten die wij hebben kunnen helpen bij het vinden van een baan. Oprechte betrokkenheid bij zowel onze kandidaten als onze klanten, dat geeft pas voldoening.

Referenties van kandidaten die aan een vaste baan zijn gekomen via Flextron Technology

Wie ben jij?

Een écht gesprek. Daar streven we iedere keer naar. Dus geen eenrichtingsverkeer, wij delen ook onze persoonlijke ervaringen.
Natuurlijk nemen we je CV grondig door. Wat we belangrijk vinden is dat je je opleiding hebt afgerond, we zijn ook benieuwd naar wat je in je vrije tijd doet.  Ieder jaar een andere werkgever houden we niet zo van, dus loyaliteit is een sterkt punt. Wij geloven in een bestendige gedragslijn, hoe je privé in het leven staat willen wij zakelijk jou ook graag leren kennen.
Kortom, wees vooral jezelf tijdens ons gesprek!

Wat mag je van ons verwachten?

Een eerlijk en direct antwoord op de vraag wat we voor je kunnen betekenen en wat we voor je gaan doen. Je wordt bij onze opdrachtgever geïntroduceerd zoals jij bent.

Voor werkzoekendenWil je meer lezen over hoe we te werk gaan? Meer informatie voor werkzoekenden
Voor werkgeversOp zoek naar goede mensen? Wij nemen deze tijdrovende klus graag voor je uit handen.