cover

Verhalen over Flextron Technology

Realisatie Project Manager - Guy Vermeulen

Bemiddeld voor de functie van Realisatie Project Manager

"Flextron heeft mij benaderd via Linkedin.

Flextron heeft goed bemiddeld naar mijn nieuwe baan. Na een heel fijn kennismakingsgesprek, waarbij direct ook concrete mogelijkheden werden besproken, volgde er al snel een eerste gesprek bij een nieuwe werkgever. Lisette had goed door wat mijn wensen waren en wist precies welk bedrijf daarbij kon passen. Mijn nieuwe baan bevalt heel goed, en is zeker wat er destijds geschetst werd door Flextron in de vacature."

Bemiddeld voor de functie van Assistent After Sales Service

"Het eerste informele gesprek met Lisette gaf mij gelijk een hele prettige indruk. Uiteindelijk heeft Lisette mij bemiddeld en ben ik 2 jaar via Flextron gedetacheerd geweest. Tijdens deze periode was er altijd een heel fijn contact. Lisette kwam geregeld persoonlijk even op kantoor langs om even te kijken hoe het gaat. Flextron had altijd perfect de puntjes op i als het over vakantiedagen, salaris of andere vragen ging. Al met al een hele prettige samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar."

Business Development Support Representative German - Joerg Kolmel

Bemiddeld voor de functie van Business Development Support Representative German

"Ik kwam met Flextron in contact via een jobaanbieding op Indeed. Gedurende de hele toepassingsfase heb ik altijd nauw contact gehad met Flextron. In mijn carrière tot nu toe heb ik contact gehad met verschillende wervingsbureaus. Maar ik ben nog nooit zo positief verrast door iemand als door Flextron (vooral als het gaat om informatie en hulp). Zelfs na mijn start bij de werkgever verloopt alles heel soepel. Mijn nieuwe baan bevalt heel goed. En dat heeft te maken met het feit dat Flextron heel voorzichtig is en ervoor zorgt dat er een goede match is tussen de werknemer en de werkgever."


Mechanical Lead Engineer - Ralph ten Haaf


Bemiddeld voor de functie van Mechanical Lead Engineer

"Ik ben benaderd via Linkedin door Lisette. De gesprekken met haar heb ik als zeer prettig ervaren. Ze was in alles zeer energiek en enthousiast. Ter voorbereiding op de sollicitatie heb ik ook verschillende behulpzame tips gekregen."
Network Support - Pieter van Barneveld

Bemiddeld voor de functie van Network Support / Werkplekbeheerder

"Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en vond de vacature die perfect bij mij paste bij Flextron. Na een mailtje met mijn CV werd er al snel contact met mij opgenomen en nog sneller een gesprek geregeld bij de opdrachtgever. Het ging allemaal zo snel dat ik Lisette nog niet eens ontmoet had toen het contract al bijna op tafel lag. Toch is er wel erg goed contact geweest en zijn vragen goed en duidelijk beantwoord. Het contact verliep vlot, vriendelijk en persoonlijk. Iedereen bij Flextron heeft mij erg goed geholpen bij een geschil met mijn ex-werkgever. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe functie die niet alleen dicht bij huis is, maar ook echt een schot in de roos is. Dankzij de detavast constructie heb ik inmiddels een contract bij de opdrachtgever en hiervoor wil ik Flextron enorm bedanken!"

Accounting Administrator - Sabina de Vries

Bemiddeld voor de functie van Accounting Administrator

"Het gesprek dat ik met Lisette had naar aanleiding van mijn sollicitatie was bijzonder prettig. Het was duidelijke dat zij het belangrijk vond dat de match met de organisatie waarvoor ik zou komen te werken ook voor mij goed zou zijn. Ik kreeg zeer nuttige feedback vanuit Flextron en zij deden veel moeite om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het gesprek bij hun opdrachtgever. Daarnaast vond ik het aangenaam te merken dat Flextron een realistische kijk had op mijn waarde op de arbeidsmarkt. Ik werk nu met veel plezier bij één van hun opdrachtgevers op een baan die perspectief biedt op persoonlijke groei."

Technisch Inkoper - Harold van der Heiden

Bemiddeld voor de functie van Technisch Project Inkoper

"Ik ben benaderd door Flextron nadat ze mijn CV hadden gevonden op de Nationale Vacaturebank.

Ze hebben mij uitstekend bemiddeld naar een nieuwe baan. Er werd me een bedrijf beschreven met toekomstige collega's, welk eenmaal in dienst, exact diegenen waren als van te voren beschreven. Good job dus hier!In hoeverre de opdrachtgever voor de toekomst iets blijvends gaat worden ligt ook aan hen en hun visie op de toekomst."

HR Specialist - Sabine Lagerwij

Bemiddeld voor de functie van Sr. HR Specialist

Ik heb het contact met Flextron als zeer prettig ervaren. Iedereen is heel professioneel, maar toch ook erg toegankelijk. De communicatie verliep erg prettig. Tijdens het eerste gesprek werd ik goed op mijn gemak gesteld en kreeg ik genoeg achtergrond informatie over het bedrijf. Doordat ik een vakantie geboekt had moest het gesprek op korte termijn plaats vinden, dit was gelukkig geen enkel probleem. De adviezen die zij mij gaven ter voorbereiding op het gesprek waren zeer bruikbaar, en uiteindelijk ben ik aangenomen. Er is regelmatig heel prettig onderling contact, en als ik vragen heb kan ik deze altijd stellen. Een fijne werkgever dus!
Customer Support - Clément Chenuat

Bemiddeld voor de functie van Customer Support

"I was searching for a job in the Netherlands. One day I fell on a job vacancy announcement which pleased me, but I didn’t know if I had enough skills for it. However, I tried and applied, and then Flextron came back to me very quickly.

After a first call interview, I met Ilse for an interview to speak more about me and the interested company. She reassured me because my English language wasn’t well and I didn’t speak Dutch. Then, she trained me on how to be more confident for the next interviews with the company. And I got an job offer! It was unbelievable for me.

But, it didn’t finish here. Flextron helped me to find and get an apartment. They gave me a lot of things to furnish my flat and gave me a nice present to start my new life. Thanks a lot Flextron !"

Technisch inkoper - Adrie Coppens

Bemiddeld voor de functie van Technisch Inkoper

"Via een zakenrelatie was ik getipt dat er een vacature open stond als technisch inkoper via Flextron. Na het lezen van de vacature was mijn interesse gewekt en heb ik meteen contact gelegd met Lisette waarna een afspraak nog dezelfde avond volgde. In dit persoonlijke gesprek werd er door ons beiden al snel de overlapping gelegd dat mijn competenties en toekomstvisie mooi aansloten op de vacature. Dit zou voor mij een mooie overstap zijn voor mijn loopbaan, hierna is het allemaal vlot gegaan waarbij het positief heeft uitgepakt!

Oprecht kan ik zeggen dat Flextron mij goed heeft geholpen naar mijn nieuwe baan. Dit aanvankelijk met het duidelijk uiteenzetten van het functieprofiel en later door mij de nodige tips en adviezen aan te reiken. De professionele maar zeker ook persoonlijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren."

Solution Architect - Niels LammersNiels Lammers


Bemiddeld voor de functie van Solution Architect

"De bemiddeling door Flextron is heel prettig verlopen. Flextron had al goed naar mijn profiel gekeken (dat is wel eens anders bij recruiters) en we begonnen dus al met een goede match. Daarna werd de tijd genomen voor een uitgebreid persoonlijk gesprek voordat er met de mogelijke werkgever werd gecommuniceerd.In het vervolgtraject, tijdens de sollicitatie, is er regelmatig contact geweest om elkaar op de hoogte te houden. Al met al een prettige ervaring!"
Technical Support Engineer - Martin de Graaf

Bemiddeld voor de functie van Technical Support Engineer

"Flextron heeft mij benaderd via LinkedIn. Mijn profiel leek te passen bij de vacature en ik werd gevraagd of ik misschien geïnteresseerd was. Ik heb hier op gereageerd en kon direct op gesprek komen.

Ik ben bijzonder blij met de voortvarende werkwijze van Flextron. Het gesprek was vanaf het begin open en prettig. Ik had al wat huiswerk gedaan en mogelijke referenties uitgezocht. De werkwijze van Flextron die volgde kan ik beschrijven als zeer gedreven, motiverend en uitnodigend om mijzelf realistisch te presenteren. Daarna volgde nog wat tips en adviezen om mij voor te bereiden op het gesprek met de werkgever die mij extra vertrouwen gaven. Dit heeft uiteindelijk goed uitgepakt.

Ik heb in de loop der jaren met verschillende bureau’s contact gehad. Van Flextron kan ik bevestigen dat de sfeer oprecht plezierig en open is. Ik denk dat naast de inhoudelijke eisen er ook echt naar de persoon gekeken wordt en dat voelt goed."

Software Developer - Vincent Nas

Flextron Vincent NasBemiddeld voor de functie van Software Developer

"Ik ben vrij kieskeurig in hetgeen waarop ik in ga. Tegenwoordig moet je namelijk scherp zijn om te kunnen uitmaken wat de partij is die je uitnodig. Bij Flextron had ik meteen een goed gevoeld door de manier van benaderen.

Bij Flexton zijn ze transparant en duidelijk! Men is realistisch in de verwachting waar de tegenpartij naar zoekt. Er worden geen luchtkastelen gebouwd, maar er wordt een helder beeld geschetst over de inhoud van de eventuele nieuwe baan. Voor en na de gesprekken is er direct een duidelijke terugkoppeling waarbij, als het resultaat al duidelijk is, kenbaar wordt gemaakt. Bij mijn nieuwe baan was dit binnen een week beslist. De voorwaarden die van te voren werden voorgelegd werden ook daadwerkelijk opgenomen in een overeenkomst zoals afgesproken."

System Engineer - Sjors Verbakel

Bemiddeld voor de functie van System Engineer

Lisette benaderde mij na het zien van mijn CV op Monsterboard. Toen hebben we meteen een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Omdat ik lastig vrij kon nemen op mijn huidige werk vond ik het super dat het ook mogelijk was om na werktijd langs te komen voor het gesprek. Daarna is het eigenlijk allemaal heel snel gegaan, na het inleveren van de nodige documenten kreeg ik al snel genoeg bericht dat ik op gesprek mocht komen bij het bedrijf zelf waar ik meteen een contract kreeg aangeboden.

Flextron heeft mij goed geholpen in het traject naar mijn nieuwe baan. Als er onduidelijkheden waren kon ik contact opnemen met Lisette en kreeg ik snel daarna mijn antwoord, ook in de avonden en zelfs in het weekend was ze snel met reageren! Het was voor mij de eerste keer om via deze manier te solliciteren maar dankzij Flextron is het allemaal snel en voorspoedig gelopen.

R&D Electrotechnical Engineer - Peter Tijssen

Peter Tijssen bemiddeld via Flextron recruitmentBemiddeld voor de functie van R&D Electrotechnical Engineer

Nadat ik mijn CV online had gezet kreeg ik een mail van Flextron met daarin een vacature. In eerste instantie twijfelde ik omdat de functie behoorlijk verschilde met datgene wat ik tot dan toe gedaan had. Flextron wist mij echter te overtuigen om afspraak te maken en de vacature door te nemen. Daarbij waren ze bereid om af te spreken op een plek die mij het beste uit kwam. Tijdens dit gesprek werd ik zeer enthousiast over de vacature en het bedrijf. Nu ik bijna een half jaar voor The 37 Company werk kan ik hun goede verhalen bevestigen en ben ik blij dat ze mij naar voren geschoven hebben. Ze hebben het juiste bedrijf voor mij gevonden.

Flextron was niet pusherig zoals veel andere detacherings- en recruitmentbureaus. Ze gaven me het gevoel dat ik zeer geschikt was voor deze functie en dat ik uitstekend bij het bedrijf zou passen. Het bemiddelen ging vrij simpel. Ik heb niet hoeven onderhandelen we kwamen er direct uit. Ik had via andere detacheringsbureaus al meerdere sollicitatiegesprekken gehad en bij sommige had ik meteen het idee dat het niks voor mij was. Flextron heeft voor mij echter de juiste functie bij het juiste bedrijf gevonden. Ik had tijdens de sollicitatie gesprekken al het idee dat het goed zat en ze me graag wilden hebben. Ik heb het nooit gecheckt, maar ik vermoed dat Flextron dus al voor die gesprekken een goed beeld van mij gecreëerd heeft. De hele sollicitatieprocedure verliep dus soepel.

Process Engineer - Niels de Jong

Flextron Niels de JongBemiddeld voor de functie van Process Engineer

"Lange dagen werken, soms wel 12 tot 14 uur per dag, drukke schema's van luchthaven, hotel, klant, luchthaven, hotel, volgende klant, nog snel even iets oplossen en dan gehaast nog net je vliegtuig halen. Niet alleen hard werken, maar soms ook uren wachten voordat je verder kan. Neem daarbij nog de soms grote cultuurverschillen en je hebt een goede mix die je behoorlijk gestrest kunnen maken. Toch doe ik niets liever...

Via Flextron ben ik op basis van een Detavast bij Fico begonnen waar ik werkzaam ben als Process developer en verantwoordelijk ben voor het proces van incapsuleren van microchips.

Ik vind het een erg interessante baan en heb het gevoel dat ik goed op mijn plek zit. Mede door de goede ondersteuning en service van Flextron is mijn Detavast contract inmiddels omgezet in een vast contract bij Fico. Iets waar ik heel erg blij mee ben en waar ik Flextron dan ook voor dank.

En nu, hoe verder? Volgende week vertrek ik weer naar Zuid-Korea voor drie weken... Ik kijk al weer uit naar de Koreaanse barbecue..."

Systeem Beheerder - Martijn Dirkx

Flextron Martijn DirkxBemiddeld voor de functie van Systeem Beheerder

"Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan heb ik verschillende online vacature sites bezocht. Ik kwam per toeval een vacature tegen op Monsterboard die me heel erg aansprak en volgens mij zat ik de volgende dag al om de tafel met Flextron. Wat me erg is bij gebleven van dit gesprek is dat er goed werd gekeken naar mijn wensen en de wensen van het bedrijf. Doordat ik al eens vaker van baan had gewisseld en mijn neus had gestoten wist ik erg goed wat ik wilde in mijn nieuwe baan. Deze wisselwerking wordt naar mijn mening vaak vergeten door andere recruiters. Dit heb ik zelf mee gemaakt en dit is een grote teleurstelling voor zowel de werkzoekende als de werkgever.

Ik heb via Flextron mijn droombaan weer gevonden en zit weer lekker in mijn vel omdat ik bij een super leuk bedrijf werk. Flextron is discreet met mijn gegevens om gegaan en hebben alleen gehandeld en/of informatie vrijgegeven wanneer ik daar toestemming voor heb gegeven.

Ik kan iedereen die een baan zoekt of werkgevers die personeel zoeken om contact op te nemen met Flextron.
"
Test engineer - Benaderd via LinkedIn

Steven van Stiphout

Bemiddeld voor de functie van Test Engineer

"Flextron heeft mij via LinkedIn benaderd en via hen heb ik mijn baan als Test Engineer gevonden. De manier waarop Flextron  werkt is erg persoonlijk, consequent en snel. Zo had ik binnen een maand twee gesprekken en kon ik de maand erop beginnen!"
R&D Engineer - Murali krishnan PS

Bemiddeld voor de functie van R&D Engineer

"Through Internet search & reference from my wife I came to know about Flextron Recruitment. They are very good in understanding the requirements of the candidates and placing them to the right job. I found Flextron to be extremely motivated, attentive and efficient in responding my queries. They were extremely knowledgeable and approachable at all times.I am really happy to work with Flextron Technology to find my right job. I like to recommend Flextron to my colleges who are looking for challenging job opportunities."

Project Costing Analist - Marald van Lint

Flextron Marald van LintBemiddeld voor de functie Project Costing Analist

"Nadat ik mijn C.V. op Monsterboard had gezet, ben ik benaderd door Flextron voor deze functie.

Naar mijn mening heeft Flextron mij goed bemiddeld. Voor deze functie hebben ze naar mijn weten maar 2 of 3 CV’s aangedragen bij de klant waar ze dus 1 goede match tussen hadden. Ik ben goed op mijn plaats bij mijn nieuwe werkgever, de reden hiervoor is dat het voor zowel mijn ontwikkeling als het financiële plaatje precies aansluit op mijn wensen. Verder vind ik ook dat Flextron zeer betrokken was tijdens de sollicitatieprocedure en ook altijd goed bereikbaar waren voor eventuele vragen. Ik zou ze hierom ook zeker aanraden aan andere werkzoekenden of bedrijven."
Resource and Operational Planningsexpert - Arnaud van Leeuwen – de LaunayArnoud van Leeuwen - de Launay

Bemiddeld voor de functie van Resource and Operational Planningsexpert

"Lisette benaderde mij na het lezen van mijn profiel op LinkedIn. Het was gelijk een leuk contact zonder omwegen. Ook tijdens het intake gesprek werd alleen maar meer duidelijk dat het gaat om de klik tussen persoon en werk en niet alleen een “paper match”. Deze persoonlijk aanpak bevalt zeer goed.

In mijn geval was de eerste match die Flextron voor mij maakte een schot in de roos (mede dankzij de goede begeleiding en voorbereidende informatie die ze me gaven).
Ondanks dat ik sindsdien dus helemaal niet meer op zoek ben naar een andere baan, hebben we nog steeds regelmatig contact".
Test Engineer - Hired the same day

Jeroen SaeyJeroen Saey

Bemiddeld voor de functie van Test Engineer

"When I graduated Flextron approached me for a job as a Test Engineer. At Flextron people were very nice and helped me with the process. The connection between Flextron and me was good and went just as expected.
At the day I was asked to speak with someone of my current job, I had 3 conversations and was hired the same day. Thanks to Flextron everything went good between the company, Flextron and me"
.
System Engineer - Gertjan van der Stelt

Bemiddeld voor de functie van System Engineer

"An ex colleague told me Flextron was searching for a trainer for AV equipment. My last job was programmer for AV solutions. I wanted something else but had no idea what I wanted to do, so I responded for the trainer function in Amersfoort. Lisette contacted me for an interview. She told me the function in Amersfoort was ok but not my thing. She arranged in a week a job interview with an other client. After one interview I received a job offer. 
Great service, Flextron keeps their commitments. I didn’t had this experience with other recruitment offices."
Business Development Manager - Boy Hendriksen

Bemiddeld voor de functie van Busines Development Manager

"Flextron heeft mij benaderd via Linkedin. Via een paar keer heen en weer mailen bleek de functie goed aan te sluiten bij mijn profiel.

Flextron heeft met veel enthousiasme gewerkt aan het maken van de match tussen vraag en aanbod. Dat is knap, omdat de functie behoorlijk inhoudelijk was beschreven. Flextron is goed in staat om in een aantal stappen en gesprekken te bepalen wat de werkgever precies wil hebben en wat voor kandidaat daar bij zou passen. Mogelijk is dat meer dan alleen het profiel. Het resultaat voor mij is een leuke werkkring waarin ik goed kan presteren en een aardige en innovatieve bijdrage kan leveren bij het ontwikkelen van nieuwe diensten.Zonder Flextron was deze Match nooit tot stand gekomen. Mooi gedaan!"