Skip links

Als werkgever

Op zoek naar personeel?

Wij nemen deze tijdrovende klus graag voor je uit handen. Weg met dure contracten met jobboards of het voeren van vele sollicitatiegesprekken. Neem direct contact met mij op.

Je hebt een vacature

Wij hebben ruime ervaring in het vinden van personeel. Flextron Technology is gespecialiseerd in de bemiddeling van zowel ervaren personeel als starters voornamelijk in de High Tech industrie.

Onze aanpak gaat uit van jullie specifieke behoefte. Wij bespreken het functieprofiel uitgebreid, samen brengen we de belangrijkste opleidingseisen en competenties in kaart. Behalve deze ‘harde’ eisen betrekken wij ook de bedrijfscultuur, de sfeer in het team en de gewenste persoonlijke eigenschappen.

De kandidaat

Een kandidaat waar wij enthousiast over zijn stellen wij voor met allereerst onze persoonlijke indruk, het eigen CV van de kandidaat, ingewonnen referenties, het laatst verdiende salaris/salariswens en een motivatie brief van de kandidaat zelf.

 

Een snelle terugkoppeling op voorgestelde kandidaten in deze krappe arbeidsmarkt
is wat wij van jou verwachten.

 

In overleg kan de kandidaat direct bij jullie in dienst treden of via een deta-vast (detacheringsovereenkomst met overname) contract starten.